Αγωνία για την 53χρονη που αγνοείται στη Θεσσαλονίκη. Βρέθηκε ύφασμα από ρούχο της

Κορυφώνεται η αγωνία των συγγενών της 53χρονης που αγνοείται από εχθές στη Νέα Μηχανιώνα μετά την σφοδρή κακοκαιρία.

Ένα κομμάτι υφάσματος από ρούχο της 53χρονης γυναίκας, η οποία αγνοείται από χθες στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης βρέθηκε σε πάρκο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, το ύφασμα αναγνωρίστηκε από τους οικείους της. Οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στη θαλάσσια περιοχή κάτω από το πάρκο της Νέας Μηχανιώνας.

Συνεχίζονται οι έρευνες, για τον εντοπισμό της 53χρονης γυναίκας, οι οποίες μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι έχει καταλήξει στη θάλασσα.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν μετά τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν στον Δήμο Θερμαϊκού εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή.

Από τις έρευνες, που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από την Αστυνομία, το Λιμενικό, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, εντοπίστηκε ένα ρούχο που φαίνεται ότι ανήκει στην ίδια την αγνοούμενη.

Ο σύζυγος της 53χρονης ήταν αυτός που επικοινώνησε χθες το πρωί με το Α.Τ. Μηχανιώνας και ανέφερε ότι η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί της ήταν το προηγούμενο βράδυ, όταν και η γυναίκα ανέφερε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό της. Έκτοτε δεν είχε κάποια άλλη επικοινωνία μαζί της.

Το αυτοκίνητο της 53χρονης βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κεντρικό σημείο της Νέας Μηχανιώνας, γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τη γυναίκα να είναι άφαντη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα