Ένταση στην πορεία των εργαζομένων του Athens Ledra

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας πρώην εργαζομένων του Athens Ledra Hotel που θέλησε να κατευθυνθούν προς το Μέγαρο Μαξίμου, για να συναντήσουν τον πρωθυπουργό, ώστε να αναδείξουν τα προβλήματά τους.

Οι εργαζόμενοι, που βρίσκονται εδώ και πέντε μήνες απλήρωτοι και όπως υποστηρίζουν δεν μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους, έφτασαν λίγο μετά τις 11:00 στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής αιφνιδιάζοντας τους άνδρες της αστυνομίας.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ αντέδρασαν σχεδόν αστραπιαία, όπως αναφέρει ο antenna, κλείνοντας με δύο κλούβες την Ηρώδου του Αττικού, και εμποδίζοντας έτσι τους διαμαρτυρόμενους να φτάσουν στο Μαξίμου.

Ακολούθησαν φωνές από τους εργαζόμενους, οι οποίοι τρεις μήνες μετά δεν έχουν βρει λύση στα προβλήματά τους.

«Είμαστε σε κινητοποιήσεις τρεις μήνες, σε υπουργεία, εργοδοτικούς φορείς, εργοδοσία και διεκδικούμε διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των κατεκτημένων δικαιωμάτων μας, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, μέτρα προστασίας για την επιβίωση των οικογενειών μας, την κάλυψη όλων των εργαζομένων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς και τη διασφάλιση όλων των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων» αναφέρουν οι εργαζόμενοι και, όπως υποστηρίζουν, θα συνεχίσουν τον αγώνα τους έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα