Αγωνία για τον 30χρονο Γιώργο που ήρθε διακοπές και αγνοείται

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Γιώργου Καραμιχαηλίδη, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή Βότση Αλοννήσου.

Ο 30χρονος που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και μένει μόνιμα στο Βέλγιο είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα η ψυχολογική του κατάσταση δεν ήταν καλή.

Να σημειωθεί ότι οι φίλοι του 30χρονου απευθύνουν έκκληση για εθελοντές και για οδηγούς εκπαιδευμένων σκύλων, οι οποίοι θα συνδράμουν στις προσπάθειες ανεύρεσης του Γιώργου Καραμιχαηλίδη. Παράλληλα διακινούν μέσω του διαδικτύου και με όποιον άλλο τρόπο μπορούν, την εξής ανακοίνωση, γραμμένη στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα:

"S.Ο.S Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνονται οι ανάγκες για την κάλυψη των εξόδων των φίλων και εθελοντών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αλόννησο και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του Γιώργου. Εξίσου σημαντική είναι η βοήθεια όσων ατόμων μπορούν να βοηθήσουν με την παρουσία τους στο νησί. Είναι αναγκαία η οικονομική στήριξη από οποιονδήποτε μπορεί με οποιοδήποτε ποσό ώστε να καλυφθούν τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής. Καταθέσεις από εδώ και στο εξής θα γίνονται στους λογαριασμούς της κοπέλας του Γιώργου, Κωνσταντίνας Καραμέρη.

S.O.S Friends and family are searching for Giorgos for days now. The financial needs are rising and we would ask for your help by contributing any amount of money that you think you can offer. The money goes to transportation, accommodation and expenses for the people coming to help in Alonnisos island. From now on you can send money at Giorgos’s girlfriend, Konstantina".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα