Ο 6χρονος Κωνσταντίνος χρειάζεται την βοήθεια μας

Η αγωνία για τον 6χρονο Κωνσταντίνο (πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία) και η μάχη με τον χρόνο από τους γονείς του για να συγκεντρωθούν 406.500 ευρώ

Η αγωνία έχει κυριεύσει την οικογένεια του 6χρονου Κωνσταντίνου, που νοσηλεύεται με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα» και είναι έτοιμος να δώσει τη μάχη για τη ζωή του στη μακρινή Αμερική, εφόσον συγκεντρωθούν τα 455.000 δολάρια που απαιτούνται για τη μεταφορά και τη νοσηλεία του σε εξειδικευμένη ογκολογική κλινική στο Σιάτλ.

Οι γονείς του μικρού δίνουν τη δική τους μάχη με τον χρόνο, αφού τα περιθώρια στενεύουν, δεδομένου ότι το ραντεβού με τους γιατρούς έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου. «Πρέπει μέσα στην εβδομάδα να βρεθεί όλο το ποσό ώστε να είμαστε ακριβείς στα περιθώρια που μας έχουν θέσει. Το θέμα είναι ότι πρέπει να προκαταβάλουμε τα 455.000 δολάρια (περίπου 406.500 ευρώ)» λέει στην «Espresso» ο πατέρας του 6χρονου Νίκος Τσίμπος και προσθέτει: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή που κάναμε έκκληση για να μας βοηθήσουν να συγκεντρώσουμε τα χρήματα και να σώσουμε το παιδί μας. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Το παιδί μου είναι δυνατό και θα τα καταφέρει».

Στην εξειδικευμένη κλινική του Σιάτλ ο Κωνσταντίνος θα υποβληθεί σε μια νέα θεραπεία, που βρίσκεται ακόμα σε ερευνητικό στάδιο! Ωστόσο, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματά της δείχνουν ότι μπορεί να είναι σωτήρια για τη ζωή του μικρού, που παλεύει εδώ και δυόμισι χρόνια με τη νόσο.

«Θεραπείες, υποτροπή, μεταμόσχευση και ξανά υποτροπή. Τα περιθώρια στενεύουν και μόνη ελπίδα μας είναι η Αμερική. Τον δέχτηκαν, αλλά, για να μπορέσουμε να πάμε, χρειάζεται η προκαταβολή. Είναι το μωρό μας και θα κάνουμε τα πάντα! Να του δώσουμε την ευκαιρία να ζήσει» λέει η μητέρα Αγγελική Νικολακοπούλου.

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν, έχει ανοίξει λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς με κωδικό GR 90 0171 7870 0067 8711 7796 100 στα ονόματα των δύο γονέων, Αγγελική Νικολακοπούλου του Σπήλιου και Νικόλαος Τσίμπος του Κωνσταντίνου.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα