Καρδίτσα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του ποδοσφαιριστή που σκοτώθηκε από κεραυνό

Tην τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Καρδίτσας, άφησε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας, Αλέξανδρος Καρέτσος.

Ο άτυχος αθλητής έχασε τον κρισιμότερο αγώνα της ζωής του, τρεις ημέρες μετά από τον σοβαρότατο τραυματισμό του, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης κι ενώ βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Καρδιτσομαγουλας για να προπονηθεί με την ομάδα του.

Δυστυχώς παρά το ότι ο 29χρονος κέρδισε την πρώτη μάχη ουσιαστικά επιστρέφοντας από το θάνατο, τα σοβαρά τραύματα που είχε δεχθεί δεν του επέτρεψαν να κρατηθεί στη ζωή.

Ο κεραυνός τον χτύπησε όταν βρισκόταν στο γήπεδο του Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας και συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο αθλητής φορούσε κάποια μεταλλική αλυσίδα στον λαιμό του, κάτι που ενδεχομένως εξηγεί γιατί τράβηξε τον κεραυνό ο ίδιος και όχι άλλοι αθλητές που βρισκόντουσαν στον χώρο.

Οι φίλοι και οι συμπαίκτες του παραμένουν συγκλονισμένοι... Η κηδεία του  Αλέξανδρου Καρέτσου έγινε το απόγευμα μέσα σε κλίμα οδύνης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα