Κρήτη: Νεκρός 17χρονος ποδοσφαιριστής σε τροχαίο

Τον θάνατο του 17χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας της Β΄ τοπικής κατηγορίας, Μεταξοχωρίου Ηρακλείου, Πλάτωνα Χειμωνάκη, θρηνεί η Κρήτη και ο ελληνικός αθλητισμός.

Σοκαρισμένοι και απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς και φίλοι του 17χρονου Πλάτωνα Χειμωνάκη ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα όταν το δίκυκλο όχημα στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από την πορεία του σε δρόμο του Ρεθύμνου.

Ο άτυχος Πλάτωνας επέβαινε σε δίκυκλο που οδηγούσε μία 22χρονη. Η νεαρή κοπέλα  έχασε τον έλεγχο σε προσπάθεια που έκανε να αποφύγει μία 36χρονη γυναίκα που επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο, στο Ρέθυμνο.

Ο ελιγμός ήταν μοιραίος και κόστισε τη ζωή στο 17χρονο αγόρι ενώ τραυματίστηκε και η 22χρονη, ευτυχώς ελαφρά...

Σε ένδειξη πένθους, η ομάδα του Ηρακλείου η οποία αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Β΄κατηγορίας, ζήτησε την αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ρωμανό, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό από την Ομοσπονδία.

Η τελευταία ανάρτηση του Πλάτωνα που σοκάρει !

Προφητική χαρακτηρίζεται από πολλούς η μαντινάδα που αναρτήθηκε στη σελίδα του αγοριού στο Facebook το απογευμα της Παρασκευής, κάτω από την οποία ο αδερφός του του ζητά να...γυρίσει!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα