Φυλάκιση σε ιδιοκτήτη ουζερί στο Βόλο για κλοπή νερού

Σύνδεσε μόνος του το ουζερί με το δίκτυο και είχε νερό χωρίς να πληρώνει λογαριασμούς. 58χρονος καταστηματάρχης συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου.

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κλοπή νερού και παραπέμφθηκε και δικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Βόλου σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως.

Κατά τη δίκη σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψε ότι ο 58χρονος είχε οφειλή ύψους 2.500 ευρώ στη ΔΕΥΑΜΒ που φαινόταν όμως στο όνομα της ιδιοκτήτριας του καταστήματος. Βλέποντας το μεγάλο ποσό των οφειλών, η ιδιοκτήτρια αιτήθηκε εξαγωγή ρολογιού και ο 58χρονος αντί να κάνει τη ρύθμιση που του προτάθηκε από τη ΔΕΥΑΜΒ σύνδεσε μόνος με σωλήνα το μαγαζί με το δίκτυο.

Υδρεύονταν κανονικά χωρίς να πληρώνει μέχρι που η κλοπή διαπιστώθηκε σε αυτοψία συνεργείου. Ο 58χρονος συνελήφθη. Μετά το δικαστήριο άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Στο μεταξύ, για λογαριασμό νερού φαίνεται να μάλωσε και ένα ζευγάρι με την ενοικιάστρια του σπιτιού του. Αμφότεροι αλληλοεξυβρίστηκαν και αλληλομηνύθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα