Απάτη με ηλεκτρονική αγγελία στην Καβάλα

Πρωταπριλιάτικο ψέμα ήταν η... αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα για την πώληση ηλεκτρονικής συσκευής, στην οποία ανταποκρίθηκε ένας 32χρονος από την Καβάλα! Ο νεαρός πλήρωσε για να αγοράσει το tablet των ονείρων του, αλλά οι απατεώνες δεν του το έστειλαν ποτέ.

Ήταν 1η Απριλίου, όταν ο 32χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν άγνωστο άνδρα που είχε αναρτήσει την αγγελία σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών. Εκείνος τον έπεισε να καταθέσει 200 ευρώ σε εταιρεία μεταφοράς χρημάτων για την αγορά της συσκευής, αλλά μόλις εκείνος το έκανε, ο δράστης διέκοψε κάθε επαφή μαζί του. Ο νεαρός κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια Καβάλας, που ξεκίνησε έρευνες.

Μετά από πέντε μήνες, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι παραλήπτης των χρημάτων ήταν μια 35χρονη που έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες απάτες. Σε βάρος της σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και την υπέβαλαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο άγνωστος συνεργός της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα