Κόλαση η ζωή της 14χρονης που τη βίαζε και την εξέδιδε ο νονός της

Αγανάκτιση και αποτροπιασμό προκαλεί η ιστορία της 14χρονης από τη Λάρισα την οποία είχε μετατρέψει σε σκλάβα του σεξ ο νονός της. Η μικρή το έσκασε από το κέντρο ανηλίκων στα Γιαννιτσά και εμπιστεύτηκε την τύχη της στο νονό της, ο οποίος τη βίασε και στη συνέχεια την πάσαρε σε ένα φίλο του που την κρατούσε φυλακισμένη σε ένα διαμέρισμα και τη βίαζε και ο ίδιος.

Η 14χρονη είναι παιδί διαλυμένης οικογένειας. Η μητέρα της, η οποία ζει στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται περιστασιακά ως ιερόδουλη, έχει άλλα εννέα παιδιά και είχε χάσει την κηδεμονία της έφηβης γιατί συνεχώς απασχολούσε τις Αρχές με κλοπές.

Όταν το έσκασε από το κέντρο ανηλίκων στα Γιαννιτσά η 14χρονη ζήτησε βοήθεια από τον 56χρονο νονό της, εργαζόμενο στο δήμο Τυρνάβου, που προσφέρθηκε να τη φιλοξενήσει. Το κορίτσι υποστηρίζει ότι τη βίασε και στη συνέχεια την έδωσε στον 55χρονο φίλο του, που την κρατούσε φυλακισμένη σε ένα διαμέρισμα, που είχε νοικιάσει στην ίδια πολυκατοικία που μένει με την οικογένειά του! Ο 55χρονος τη βίαζε επί δύο εβδομάδες και στη συνέχεια την εξέδωσε σε τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό.

Χθες το μεσημέρι η Αστυνομία συνέλαβε τον 56χρονο νονό και τον 55χρονο φίλο του που κατηγορούνται για μαστροπεία, παράνομη κράτηση και βιασμό. Η δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερα ακόμα άτομα, τρεις Έλληνες και έναν αλλοδαπό από την Αλβανία, που κατηγορούνται για βιασμό σε βάρος της 14χρονης.

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα