Άγνωστος νεαρός ο νεκρός που ανασύρθηκε από το Θερμαϊκό

Πυκνώνει το μυστήριο σχετικά με τη σορό άνδρα που ανασύρθηκε χθες το βράδυ από τα νερά του Θερμαϊκού, κοντά στο Λευκό Πύργο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, γύρω στις 8:45 χθες το βράδυ, περίοικοι είδαν να πέφτει στη θάλασσα νεαρός άνδρας για άγνωστο λόγο.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και άρχισε αναζήτηση για τον άνδρα από δύο πλωτά του Λιμενικού, αλλά και από πολίτες που έψαχναν κατά μήκος της παραλίας με φακούς, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και πολίτης που έπεσε στη θάλασσα.

Λίγο πριν τις 10 οι πολίτες που έψαχναν για τον άνδρα με τους φακούς, είδαν σορό σε απόσταση δύο μέτρων από τον προβλήτα και σε βάθος περίπου 2 μέτρων.

Η σορός ανασύρθηκε και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για άνδρα αγνώστων στοιχείων, ύψους 1,70-1,75 μέτρων, μεταξύ 18 και 20 ετών μελαχρινός, με μαύρα μαλλιά και αδύνατο, ο οποίος φορούσε σιέλ μπλουζάκι και άσπρη βερμούδα.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και οι αρχές αναμένουν την αναγνώριση του νεκρού.

Το Λιμενικό διαψεύδει πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και που ανέφεραν ότι ο νεαρός βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει σκυλάκι που είχε πέσει στο Θερμαϊκό, ενώ επισημαίνει ότι ο πολίτης που έπεσε στο νερό για να βοηθήσει τις έρευνες βγήκε από τη θάλασσα μόλις η έρευνα ολοκληρώθηκε.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα