Θεσσαλονίκη: Νεκρός ανασύρθηκε 15χρονος που για να σώσει ένα σκύλο

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 15χρονος που έπεσε στον Θερμαϊκό, στο ύψος του Λευκού Πύργου.

Άνδρες του Λιμενικού, μετά από έρευνες, ανέσυραν το νεαρό άτομο χωρίς τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένα 15χρονο αγόρι που έπεσε στη θάλασσα για να σώσει ένα σκυλάκι.

Αυτή την ώρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Σκάφος του Λιμενικού προσπαθούσε να εντοπίσει τους δύο ανθρώπους και τον σκύλο που βρέθηκαν στη θάλασσα - Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά στον Λευκό Πύργο

Νωρίτερα ....

Ένα πρωτοφανές περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη στην Θεσσαλονίκη, όπου αγνοούνται δύο άνθρωποι και ένας σκύλος που πριν από περίπου μισή ώρα έπεσαν στη θάλασσα.
Για άγνωστους λόγους ένα σκυλάκι έπεσε στη θάλασσα, στην παραλία της Θεσσαλονίκης,σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από τον Λευκό Πύργο. Ο ιδιοκτήτης του βούτηξε στη θάλασσα για να το σώσει, όμως αγνοείται. Το συγκλονιστικό είναι ότι μέχρι αυτή την ώρα αγνοούμενο θεωρείται και ένα δεύτερο πρόσωπο που επίσης έπεσε στη θάλασσα για να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη του σκύλου να βγει στην επιφάνεια και να σώσει το κατοικίδιό του.

Στην περιοχή βρίσκεται ένα σκάφος του Λιμενικού που προσπαθεί να εντοπίσει ίχνη των αγνοουμένων αλλά και δύο ασθενοφόρα με διασώστες του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, το σκάφος του Λιμενικού διαθέτει έναν πολύ μικρό φακό ο οποίος δεν μπορεί να φωτίσει επαρκώς το χώρο ώστε να εντοπιστούν ίχνη των δύο αγνοουμένων.

 

Στο σημείο που βρίσκεται στην λεωφόρο Νίκης, περίπου 150 μέτρα από τον Λευκό Πύργο, βρίσκονται και εκατοντάδες Θεσσαλονικείς που προσπαθούν να βοηθήσουν τους άνδρες του Λιμενικού μήπως και εντοπίσουν τους αγνοούμενους.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσαν στο Λιμενικό αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας εκ των δύο αγνοουμένων είναι πολύ νεαρής ηλικίας, πιθανώς 18 ετών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

protothema.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα