Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Κω

Κύκλωμα που διακινούσε και εμπορευόταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης και κάνναβης) στην Κω εξαρθρώθηκε, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Κω, ενώ κατασχέθηκαν 36 κιλά κάνναβης και 630 γραμμάρια κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν πέντε άτομα, εκ των οποίων τέσσερις Έλληνες (τρεις άνδρες ηλικίας 32, 60 και 62 ετών και μία 26χρονη), καθώς και μία 27χρονη από τη Γεωργία.

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται επιπλέον τρία άτομα, εκ των οποίων δύο Έλληνες, ηλικίας 37 και 49 ετών και ένας 25χρονος από την Αλβανία.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι τουλάχιστον κατά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο 62χρονος, έχοντας αρχηγικό ρόλο, είχε συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείτο στη συστηματική διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και στο «ξέπλυμα χρημάτων» που αποκόμιζαν, μέσω επιχειρήσεων που λειτουργούσαν τα μέλη της. Στην εγκληματική ομάδα είχαν ενταχθεί και συμμετείχαν όλοι οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, οι οποίοι ενεργούσαν υπό την καθοδήγηση του 62χρονου.

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα