Αλόννησος: Εξαφάνιση θρίλερ μετά από βαρκάδα

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν όταν η φίλη του ενημέρωσε τον Λιμενικό Σταθμό της Αλοννήσου ότι ο 30χρονος δεν επέστρεψε από την νυχτερινή βαρκάδα...

Για τρίτη ημέρα αγνοείται η τύχη ενός 30χρονου τουρίστα που είχε πάει για διακοπές, μαζι με τη φίλη του, στην Αλόννησο, ενώ συναγερμός έχει σημάνει στις λιμενικές και τις αστυνομικές Αρχές του νησιού, αλλά και της Μαγνησίας γενικότερα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν όταν η φίλη του ενημέρωσε τον Λιμενικό Σταθμό της Αλοννήσου ότι ο 30χρονος δεν επέστρεψε από την νυχτερινή βαρκάδα που θέλησε να κάνει προχθές το βράδυ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 30χρονος είναι Ελληνας από τη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει η οικογένειά του, αλλά κατοικεί στο Βέλγιο και είχε έρθει στο νησί μαζί με τη φίλη του για διακοπές.

Προχθές το βράδυ, ο 30χρονος της είπε πως θέλει να κάνει βόλτα με βάρκα και από τότε αγνοούνται τα ίχνη του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του πραγματοποιούνται τόσο στη στεριά, όσο και στη θάλασσα, με συντονισμό από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος με περιπολικό σκάφος και ιδιώτη δύτη, που χθες αναζήτησε τον 30χρονο κυρίως στην θαλάσσια περιοχή του Βότση.

Στην Αλόννησο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μεταβεί από τη Θεσσαλονίκη και η οικογένεια του 30χρονου που όσο περνούν οι ώρες ανησυχεί μήπως κάτι κακό έχει συμβεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα