Βόλος: Τραγικός θάνατος για μητέρα μπροστά στα ανήλικα παιδιά της

Τραγικό τέλος επιφύλαξε η μοίρα σε μια 44χρονη γυναίκα, από το Ναύπλιο, που ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό της στο δρόμος Κοκκίνας – Βελεστίνου, με τα δύο της ανήλικα παιδιά, εξετράπη της πορείας της και κατέληξε σε χωράφι δίπλα στο δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα και στη συνέχει να υποκύψει. Ευτυχώς τα παιδιά της 9 ετών αγόρι και 12 κορίτσι, είναι καλά στην υγεία τους και γλίτωσαν με μώλωπες.

Το ατύχημα έγινε λίγο πριν τις 5 σήμερα το απόγευμα, καθώς το αυτοκίνητο κατευθυνόταν από από Κοκκίνα προς Βελεστίνο, στο Δήμο Ρήγα Φεραίου και, κάτω από άγνωστες συνθήκες βγήκε από το δρόμο και κατέληξε σε χωράφι.
Περαστικοί που αντιλήφθησαν τι έγινε ενημέρωσαν την Αστυνομία και αστυνομικοί του Α.Τ. Βελεστίνου για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο που βγήκε από την πορεία του.

Τελικά το αυτοκίνητο με τους τρεις επιβαίνοντες, εντοπίστηκε μετά από έρευνα αρκετής ώρας, ενημερώθηκε το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου που έστειλε ασθενοφόρο στο σημείο, για να παραλάβει την βαρύτατα τραυματισμένη μητέρα και τα δυό της παιδιά. 9 χρονών το αγόρι και 12 το κορίτσι.
Η άτυχη γυναίκα, δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ τα παιδιά, που έφεραν μώλωπες, είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα είναι δημότης Ναυπλίου και βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές. Κατευθυνόμενη προς Αθήνα, είχε ατύχημα υλικών ζημιών με άλλο αυτοκίνητο στον κόμβο Μικροθηβών και, αφού αντάλλαξαν στοιχεία με τον άλλο οδηγό, η γυναίκα συνέχισε την πορεία της, αλλά αντί να βγει στην ΠΑΘΕ βγήκε στο δρόμο Κοκκίνας – Βελεστίνου, όπου συνέβη το μοιραίο.

 

magnesianews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα