Θρήνος έφυγε από τη ζωή ο Στάθης Κοντοστάθης

Θρήνος για την ξαφνική απώλεια του 63χρονου Στάθη Κοντοστάθη που έφυγε το πρωί της Κυριακής από τη ζωή μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού και της Δήμητρας Ευξεινούπολης, ο 63χρονος υπήρξε προπονητής τοπικών ομάδων όμως ο Πρωτεσίλας, οι Μυρμιδόνες, η Δήμητρα και ο Αίαντας ενώ διετέλεσε και προπονητής μπάσκετ.

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τέσσερα παιδιά ενώ πρόσφατα είχε αρραβωνιάσει τον γιό του στα Τρίκαλα.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Αλμυρό.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Σ.Α.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού στο ξαφνικο και θλιβερό άκουσμα του θανάτου ενος μελους της αθλητικης οικογενειας του τοπου μας του ΣΤΑΘΗ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους δικούς του ανθρώπους.


Υπηρξε άνθρωπος που πρόσφερε στον αθλητισμό της περιοχής ως προπονητής ποδοσφαίρου και Μπάσκετ ως παρατηρητης και Διαιτητής πάντα ήταν παρών στα γήπεδα και ειδικά δίπλα απο τον Γ.Σ.Α. ηταν σε επιτροπές αθλητισμού μέσω του Δήμου Αλμυρού. Τελευταία ειχε ενεργή συμμετοχή και επίβλεψη σε διάφορες εργασίες στο Στάδιο.

Ανθρωπος και παράγοντας που θα λείψει από τον τοπικό αθλητισμό καθώς άδικα τοσο νωρίς έφυγε απο την ζωή...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑΘΗ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε. ΔΗΜΗΤΡΑ

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στάθη Κοντοστάθη

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Δήμητρας Ευξεινούπολης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στάθη Κοντοστάθη ,πρώην προπονητή της ομάδας , για τον απρόσμενο χαμό του.

 

Tromaktiko

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα