Αυτοκτόνησε 42χρονος. Αυτό είναι το τηλέφωνό της, Ρωτήστε αυτήν

Ερωτας - «φονιάς» για τον Στράτο, τον 42χρονο που έδωσε τέλος στη ζωή του, περνώντας τη θηλιά στον λαιμό του, στην αυλή του σπιτιού του. Σε ιδιόχειρο σημείωμα, που βρέθηκε δίπλα του...

εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας του: «Σας ευχαριστώ όλους για όσα κάνατε για μένα. Και ιδιαίτερα σε εκείνη. Αυτό είναι το τηλέφωνό της: 69…….. Ρωτήστε αυτήν». Το τηλέφωνο αντιστοιχούσε σε 41χρονη γυναίκα που κατάγεται από τη Λέσβο, αλλά διαμένει στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μάλιστα εμφανίζεται να είναι παντρεμένη από τον Μάιο του 2015 και όπως πιστεύουν ορισμένοι φίλοι της, για τον 42χρονο η ίδια να αποτελούσε μονάχα «απωθημένο» ενός ανεκπλήρωτου παιδικού έρωτα.

Η 41χρονη πάντως δηλώνει «συντετριμμένη» από τον χαμό του Στράτου, τον οποίο παραδέχεται πως γνώριζε, αλλά, όπως ισχυρίζεται, δεν διατηρούσαν σχέση. Αλλοι πάλι, από το στενό φιλικό περιβάλλον του 42χρονου, διατείνονται από τις εξομολογήσεις του πως «η γυναίκα είχε ξελογιάσει τον Στράτο και του έταζε πως θα τα αφήσει όλα για να έρθει και να ζήσει μαζί του».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, στις σημειώσεις του Στράτου βρέθηκαν και άλλες λίγες αράδες που έγραφαν: «Μου είπε: “Οποιος αγαπάει επιστρέφει…”. Και της είπα: “Oχι, όποιος μετανιώνει επιστρέφει, όποιος αγαπάει μένει…”». Ο 42χρονος εργαζόταν ως μάγειρας, αλλά περιστασιακά έκανε και τον οδηγό. Τον 42χρονο βρήκε νεκρό η μητέρα του, με την οποία διέμεναν στο μικρό πατρικό του σπίτι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα