Χανιά: Επιδρομή αγνώστων σε καφέ - μπαρ. Πετούσαν μπουκάλια και καρέκλες

Τρία άτομα οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο όταν γνωστοί - άγνωστοι έκαναν επιδρομή σε κατάστημα - Για "τρομοκρατική επίθεση" κάνει λόγο ο καταστηματάρχης - Προσαγωγές ατόμων σήμερα και υλικό από τις κάμερες στην Ασφάλεια Χανίων

"Επιδρομή" σε κατάστημα στην Σπλάντζια έκανε χθες το βράδυ μια ομάδα 10-15 ατομων, που για ανεξήγητους λόγους, άρχισαν να εκσφενδονίζουν μπουκάλια και καρέκλες σε θαμώνες με αποτέλεσμα τρία άτομα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα από θραύσματα γυαλιών.

Το επεισόδιο έγινε αργά τη νύχτα όταν, όπως περιέγραψε στο Flashnews.gr ιδιοκτήτης καταστήματος που έπεσε θύμα της αναίτιας επίθεσης, μια ομάδα γνωστών - αγνώστων έκανε "τρομοκρατική επίθεση" οπως τη χαρακτήρισε σε βάρος του καταστήματος και των πελατών του.

'Μάγκες που κατέβηκαν από Αθήνα έκαναν χωριό με τους δικούς μας μάγκες.... Πετούσαν μπουκάλια και καρέκλες χωρίς λόγο και αιτία και έστειλαν τρία άτομα στο Νοσοκομείο χτυπημένα", δήλωσε στο Flashnews.gr ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ο οποίος σήμερα πέρασε την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου και κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Όταν η αστυνομία, που κλήθηκε στο σημείο, έφτασε στην πλατεία ήταν αργά καθώς οι γνωστοί - άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί και μόνο στοιχείο πια για τον εντοπισμό τους είναι οι κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Υλικό από τις κάμερες έχει ήδη μεταφερθεί στην Ασφάλεια Χανίων και εξετάζεται από τους αστυνομικούς ενώ σήμερα αργά το πρωί, αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων από την πλατεία.

"Η αστυνόμευση στην πλατεία θα γίνεται ανελιπώς από εδώ και πέρα από την αστυνομία. Θα αλλάξει η αστυνόμευση στην πλατεία" σημειώνει ο καταστηματάρχης ο οποίος όπως είπε στο Flashnews.gr, τέτοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν στην πλατεία, αλλά το χθεσινό ήταν άνευ προηγουμένου επαναλαμβάνοντας το χαρακτηρισμό του για "τρομοκρατική επίθεση"

Υπενθυμίζεται ότι και στο παρελθόν είχαν προκληθεί βανδαλισμοί και φθορές από ομάδες αγνώστων σε βάρος καταστημάτων στη Σπλάντζια, με τους καταστηματάρχες να ζητούν να ενταθεί η αστυνόμευση ενώ το θέμα είχε απασχολήσει δήμο και τοπική ΕΛΑΣ.

 

flashnews

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα