Καρδίτσα: Πώς βρέθηκε στο κενό η 18χρονη μαθήτρια;

Αδιευκρίνιστες είναι οι συνθήκες της πτώσης 18χρονης μαθήτριας, απόφοιτης του 3ου Λυκείου Καρδίτσας, που βρέθηκε στο κενό από τον 3ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Καρδίτσας λίγο πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η 18χρονη, με καταγωγή από την Αλβανία, εισάγεται στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με έδρα την Ορεστιάδα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι όνειρό της ήταν να σπουδάσει στην Ιατρική Σχολή, σύμφωνα με το Έθνος.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι πολυτραυματίας, ωστόσο βρίσκεται εκτός κινδύνου και νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κοπέλα βρέθηκε στο κενό χωρίς κανείς να δει πώς ακριβώς συνέβη αυτό, ενώ τη φόρα της διέκοψε η μεγάλη πινακίδα τραπεζικού υποκαταστήματος που προεξείχε.

Δεν έγινε γνωστό αν η 18χρονη είχε ενημερωθεί για την επιτυχία της όταν βρέθηκε στο τσιμεντένιο πλάτωμα, ενώ το συμβάν εξετάζεται με προσοχή για να διαπιστωθεί αν ήταν ατύχημα ή κάτι άλλο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα