Ο Δήμος Πειραιά απαντά στις κατηγορίες της κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη

Στο νεκροταφείο της Μεταμορφωσης θα ταφεί τελικά ο Ανδρέας Μπάρκουλης, με  την κόρη του ηθοποιού να υποστηρίζει πως κανείς από την πολιτεία δεν ενδιαφέρθηκε για την κηδεία του Αντρεά Μπάρκουλη. Στις κατηγορίες της Βίκη Μπάρκουλη απαντά ο Δήμος Πειραια.

Όπως αναφέρει το piraeuspress.gr, η οικογένεια Μπάρκουλη απευθύνθηκε πριν λίγες μέρες στο Δήμο Πειραιά, μιας και γνώριζε ότι αυτή τη φορά πολύ δύσκολα θα τα κατάφερνε ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ζητώντας να ταφεί στο νεκροταφείο της Ανάστασης.

Ο Δήμος Πειραιά ενημέρωσε την οικογένεια, ότι το εν λόγω νεκροταφείο αποτελεί πλέον μνημείο και δεν επιτρέπονται νέες ταφές, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Προκειμένου, ωστόσο, ο Δήμος να τιμήσει τον Πειραιώτη ηθοποιό και με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Πειραιά, προτάθηκε να «φιλοξενηθεί»' ο Ανδρέας Μπάρκουλης σε οικογενειακό τάφο ενός επίσης διάσημου Έλληνα ηθοποιού, προκειμένου έτσι να ταφεί και να τιμηθεί όπως του αρμόζει.

Η οικογένεια του ήταν από την αρχή αρνητική και απάντησε όχι στην πρόταση της Δημοτικής Αρχής Πειραιά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του piraeuspress.gr, η νέα εναλλακτική πρόταση ήταν να πραγματοποιηθεί η κηδεία του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη στο νέο νεκροταφείο του Πειραιά στο Σχιστό, δημοσία δαπάνη ως ύστατο φόρο τιμής στον Πειραιώτη ηθοποιό.

Και πάλι η οικογένεια αρνήθηκε. Έτσι, για άγνωστο λόγο αποφάσισε να ταφεί ο Ανδρέας Μπάρκουλης στο Νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Το ξέσπασμα της κόρης του Μπάρκουλη: Είναι ντροπή! Μόνο αυτό έχω να πω...

piraeuspress

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα