Πάτρα: O κουμπάρος και η κουμπάρα... Τους έκανε τσακωτούς ο σύζυγος!

Η λαϊκή ρήση «ο κουμπάρος και η κουμπάρα...» φαίνεται πως βρήκε εφαρμογή στη συγκεκριμένη περίπτωση του ζευγαριού και του κουμπάρου από την Πάτρα, αφού ο σύζυγος τους έκανε τσακωτούς!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Freddo", όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι μαζί με τον κουμπάρο αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια τυπική έξοδο και να διασκεδάσουν όλοι μαζί παρέα, σε πανηγύρι, ανήμερα του Σωτήρος.

Κανείς, ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί πώς θα εξελισσόταν η βραδιά. Ενώ όλα φαίνονταν να κυλούν ομαλά, φαίνεται πως το πάθος της κουμπάρας και του κουμπάρου ήταν ασυγκράτητο, αφού -παρουσία του συζύγου- οι δυο τους ξεκίνησαν τα χάδια κάτω από το τραπέζι.

Θέλετε η μοίρα, η τύχη; Ο απατημένος σύζυγος, καθώς απολάμβανε τη βραδιά και δεν είχε πάρει χαμπάρι για τις ερωτικές περιπτύξεις της γυναίκας του με τον καλύτερό του φίλο και κουμπάρο του, έσκυψε ξαφνικά να πιάσει τα τσιγάρα του που έπεσαν από το τραπέζι. Τότε ήρθε αντιμέτωπος με ένα θέαμα που θα κάνει καιρό να χωνέψει, αφού είδε το πόδι του κουμπάρου ανάμεσα στα πόδια της γυναίκας του που καθόταν ακριβώς απέναντί του, ενώ το δικό της πόδι χάιδευε σε απόκρυφο σημείο τον κουμπάρο.

Αρκούσαν μερικά δευτερόλεπτα για να τιναχτεί το πανηγύρι στον αέρα και ο κρυφός δεσμός να αποκαλυφθεί. Ο σύζυγος είχε γίνει μάρτυρας μια παράνομης σχέσης στην οποία πρωταγωνιστούσε η σύζυγός του και ο κουμπάρος του, κι όλα αυτά κάτω από τη μύτη του ή, πιο σωστά, κάτω από το τραπέζι. Φανερά εκνευρισμένος και εκτός ελέγχου, ο απατημένος σύζυγος ξέσπασε, αναποδογύρισε το τραπέζι και στράφηκε απειλητικά προς τον κουμπάρο, ενώ έσουρε τα χίλια μύρια όσα στην άπιστη σύζυγο.

Το επεισόδιο έγινε αφορμή να σταματήσει η ορχήστρα για περισσότερο από μία ώρα, καθώς ο απατημένος άνδρας απειλούσε να σφάξει τους δύο εραστές, τη σχέση των οποίων μόλις είχε ανακαλύψει.

Με τη βοήθεια των παρευρισκομένων, το παράνομο ζευγάρι φυγαδεύτηκε, ενώ ο απατημένος σύζυγος το επόμενο κιόλας πρωί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ενώ ζήτησε και εξέταση DNA για το δεύτερο παιδί τους, αφού του μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά, μετά τα καμώματα της γυναίκας του, ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.

Freddo

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα