Τραγωδία στην Αίγινα: Φταίνε και οι δύο, λέει επιβάτιδα του ταχύπλοου

Για πρώτη φορά ένας εκ των επιβαινόντων στο ταχύπλοο που οδηγούσε ο 77χρονος, σπάει τη σιωπή του και δίνει πληροφορίες για το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα.

Σύμφωνα με την 65χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται ακόμα τραυματισμένη στο νοσοκομείο, δεν έφταιγε μόνο ο 77χρονος, αλλά και ο καπετάνιος του τουριστικού σκάφους. «Φταίνε και οι δύο. Και ο άλλος. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ήταν ένα ατύχημα», υποστηρίζει.

Η 65χρονη διαβεβαιώνει ότι ο 77χρονος ήταν αυτός που οδηγούσε. «Τον γνωρίζω 25 χρόνια, ήμασταν φίλοι. Ναι, αυτός οδηγούσε, εγώ δεν οδηγώ ούτε αυτοκίνητο. Δεν φύγαμε όμως. Έχασα τις αισθήσεις μου, δεν θυμάμαι μετά τίποτα άλλο», περιγράφει.

«Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι εκείνη τη στιγμή, το σοκ που είχαμε πάθει ήταν μεγάλο. Θα μπορούσαμε κι εμείς να είχαμε καεί, να είχαμε πεθάνει, αυτό δεν το σκέφτεται κανείς;» ρωτά.

Η ίδια αρνείται να πιστέψει ότι ο 77χρονος ήθελε να συμβεί όλο αυτό το κακό, καθώς όπως αποκαλύπτει, με το συγκεκριμένο σκάφος μετέφερε τα εγγόνια του. «Θεωρείτε ότι το ήθελε ο άνθρωπος αυτό; Που έπαιρνε βόλτα και τα παιδιά και τα εγγόνια του και τα δικά μου εγγόνια;» λέει η γυναίκα στην εφημερίδα Freddo.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα