Χαλκιδική: Τραυμάτισε με λέμβο την αδελφή της

Οι διακοπές παραλίγο να εξελιχθούν σε τραγωδία για μια παρέα Ουκρανών στον Ορμο της Παναγίας στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όταν 26χρονη τραυματίστηκε από σκάφος που οδηγούσε η αδελφή της!

Το ατύχημα συνέβη στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μια παρέα Ουκρανών, που αποτελούνταν από οκτώ ενήλικες και πέντε παιδιά, νοίκιασε τέσσερις μηχανοκίνητες λέμβους για να διασκεδάσει μέσα στη θάλασσα. Κάποια στιγμή τα τρία από τα τέσσερα σκάφη έριξαν άγκυρα για να κάνουν μπάνιο οι επιβαίνοντες. Ενώ η 26χρονη έκανε το μπάνιο της, η αδελφή της, που ήταν πάνω στο ένα σκάφος, άρχισε να κάνει ελιγμούς γύρω από εκείνη. Ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του σκάφους και τη χτύπησε, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και οι υπόλοιποι μετέφεραν την κοπέλα στην ακτή και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Το περιστατικό κρίθηκε σοβαρό, αφού η 26χρονη είχε ένα βαθύ τραύμα στο πόδι και αποφασίστηκε η διακομιδή της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Με ελικόπτερο

Μάλιστα, για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, αποφασίστηκε να σηκωθεί το ελικόπτερο που έχει διαθέσει στο ΕΚΑΒ το πυροσβεστικό σώμα. Στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου μεταφέρθηκε, οι γιατροί έκαναν τα πάντα, σε μια προσπάθεια να σώσουν το πόδι της 26χρονης, αφού υπήρχε κίνδυνος να το χάσει.

Η τουρίστρια τελικά χειρουργήθηκε και αναρρώνει, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο να χάσει το πόδι της.Το ατύχημα που έγινε μόλις λίγες μέρες μετά την τραγωδία της Αίγινας ευτυχώς αποτέλεσε μια δυσάρεστη περιπέτεια, αλλά με αίσιο τέλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα