Χώρισε και αυτοκτόνησε. Σας ευχαριστώ όλους ... Και ιδιαίτερα εκείνη...

Οι συνεχείς καβγάδες και το κενό επικοινωνίας ανάμεσα σε εκείνον και στη σύντροφό του φαίνεται ότι μετατράπηκαν σε «θηλιά» για έναν 45χρονο από τη Λαγκάδα Λέσβου, ο οποίος απελπισμένος από τον χωρισμό του από την αγαπημένη του αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του!

Πριν κρεμαστεί από ένα δέντρο έξω από το σπίτι του, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία, ο άντρας είχε γράψει ένα σημείωμα, στο οποίο ουσιαστικά άφηνε υπονοούμενα για το ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. «Σας ευχαριστώ όλους για όσα κάνατε για μένα. Και ιδιαίτερα εκείνη... Αυτό είναι το τηλέφωνό της. 69... Ρωτήστε εκείνη» έγραψε στο ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο βρέθηκε δίπλα από το δέντρο από το οποίο κρεμάστηκε.

Τον 45χρονο βρήκαν νεκρό ο πατέρας του και η μητέρα του, με τους οποίους διέμενε σε ένα διώροφο σπίτι. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν ανατριχιαστικές, με τους δύο ηλικιωμένους να ουρλιάζουν και να ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια από τους γείτονες. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομική δύναμη και ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Νούσιας, οι οποίοι έκαναν αυτοψία στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο 45χρονος.

Συγκλονισμένοι είναι και οι γείτονες του άτυχου άντρα, που μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την οικογένειά του και για εκείνον, λέγοντας πως ήταν άνθρωπος μεροκαματιάρης, που δεν φοβόταν τη δουλειά και πάλευε για να τα βγάλει πέρα. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι τους τελευταίους μήνες η ερωτική σχέση που είχε με μια γυναίκα ήταν γεμάτη τσακωμούς και εντάσεις, που οδηγούσαν το ζευγάρι στον χωρισμό και στην επανασύνδεση, και πάλι από την αρχή. Ολη αυτή η κατάσταση φέρεται ότι είχε κουράσει τον 45χρονο, ο οποίος είχε ήδη τσακισμένη ψυχολογία, επιβαρημένος και από άλλα θέματα (οικονομικά), με αποτέλεσμα να μην αντέξει και να δώσει τέλος στη ζωή του.

Η Ασφάλεια Μυτιλήνης ερευνά την υπόθεση προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα