Νύχτα τρόμου για 40χρονη στην Καβάλα

Νύχτα τρόμου πέρασε μια Καναδή στην Καβάλα, που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν Γεωργιανό, ο οποίος, έπειτα από καβγά που είχαν, τη μετέφερε σε απόμερη περιοχή και τη βίασε.

Η συγκεκριμένη υπόθεση απασχολεί την Αστυνομία, που εξετάζει τι μεσολάβησε ανάμεσα στον δράστη και στο θύμα, που ήταν γνωστοί, καθώς πριν από το περιστατικό διασκέδαζαν στο ίδιο μπαρ.

Φραστικό επεισόδιο

Οπως κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης η 40χρονη, βρισκόταν ξημερώματα σε μπαρ της περιοχής, όπου είχε φραστικό επεισόδιο με τον 35χρονο Γεωργιανό. Σύμφωνα με την καταγγελία, μετά τον καβγά ο φερόμενος ως δράστης τη μετέφερε με όχημα σε απόμερη περιοχή, όπου τη βίασε.

Η 40χρονη πήγε αμέσως στην Αστυνομία και περιέγραψε την περιπέτειά της. Ακολούθησαν έρευνες και αρκετές ώρες μετά ο Γεωργιανός εντοπίστηκε και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για βιασμό, ενώ ο αλλοδαπός αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία της εξύβρισης και της απειλής. Η Αστυνομία κάνει έρευνες για να εξακριβώσει όλες τις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η απολογία του 35χρονου στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα