Εκτός κινδύνου η 26χρονη που χτυπήθηκε από λέμβο

Αλλο ένα θαλάσσιο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς κανένα θύμα αλλά με έναν τραγικό τραυματισμό, σημειώθηκε το Σάββατο στην περιοχή της Βουρβουρούς στη Χαλκιδική.

Μία 26χρονη ουκρανή τουρίστρια τραυματίστηκε από σκάφος το οποίο οδηγούσε η αδελφή της! Αφού έκανε κάποιους ελιγμούς δίπλα από την αδερφή της, η οποία εκείνη την ώρα είχε βουτήξει στη θάλασσα, έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του σκάφους και τη χτύπησε.

Το ΕΚΑΒ οργάνωσε την αεροδιακομιδή της στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, με τη βοήθεια ελικοπτέρου, το οποίο του έχει παραχωρήσει η Πυροσβεστική. Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν θέλουν τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σώσουν το πόδι της 26χρονης.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση η κοπέλα χειρουργήθηκε και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των Ουκρανών -που αποτελούνταν από οκτώ ενήλικες και πέντε παιδιά- νοίκιασε τέσσερις μηχανοκίνητες λέμβους για να κάνει βόλτα στον κόλπο της Βουρβουρούς. Κάποια στιγμή τρία από τα τέσσερα σκάφη έριξαν άγκυρα, ωστόσο, η αδερφή της 26χρονης συνέχισε να κάνει βόλτες στη θάλασσα.

Αφού έκανε κάποιους ελιγμούς δίπλα από την αδερφή της, η οποία εκείνη την ώρα είχε βουτήξει στη θάλασσα, έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του σκάφους και την χτύπησε.

Χαλκιδική: Χειρουργήθηκε και αναρρώνει η 26χρονη που χτυπήθηκε από σκάφος

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα