Πειραιάς: Τραγικός θάνατος ηλικιωμένης σε γηροκομείο

Μία ηλικιωμένη, τρόφιμος γηροκομείου, βρέθηκε νεκρή πάνω στο κρεβάτι της, από φωτιά που ξέσπασε στο μαξιλάρι και στο στρώμα.

Οι πυροσβέστες, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, ειδοποιήθηκαν για μικρή εστία φωτιάς που είχε εκδηλωθεί σε δωμάτιο του γηροκομείου στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 41 στον Πειραιά. Όταν έφθασαν εκεί, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε εστία φωτιάς αλλά πυκνοί καπνοί που έβγαιναν από το εσωτερικό του δωματίου. Πάνω στο κρεβάτι, βρήκαν μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δεν είχε τις αισθήσεις της και έφερε εγκαύματα στο πρόσωπο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στελέχη του ανακριτικού τμήματος, διαπίστωσαν ότι είχε καεί το μαξιλάρι και μέρος του στρώματος του κρεβατιού.

Από καταθέσεις τροφίμων και υπαλλήλων προέκυψε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα κάπνιζε και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, το θύμα να αποκοιμήθηκε με αποτέλεσμα το τσιγάρο να πέσει στο μαξιλάρι και να προκαλέσει μικρή εστία φωτιάς. Στο μεταξύ έχουν ενημερωθεί και οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποια ένδειξη εγκληματικής ενέργειας.

 

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα