Χαλκίδα: Μάντεψε σωστά και άλλαξε τη ζωή του!

Ενας νεαρός ντελιβεράς από τη Χαλκίδα που είχε την τύχη του Γκαστόνε μάντεψε σωστά τους εννέα αριθμούς του ΚΙΝΟ και αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του από την πρώτη μέρα! Με τα περίπου 100.000 ευρώ από τα κέρδη στην τσέπη, ο υπερτυχερός οδήγησε μέχρι το ψητοπωλείο όπου εργαζόταν και δήλωσε την παραίτησή του!

Η τύχη χαμογέλασε πλατιά στον νεαρό Χαλκιδιώτη, ο οποίος κατάφερε με ένα δελτίο των μόλις 2 ευρώ να κερδίσει το ποσό των 100.028 ευρώ! Σύμφωνα με πληροφορίες του eviazoom.gr, τη μέρα που είδε τη ζωή του να αλλάζει ο ντελιβεράς «Γκαστόνε» εργαζόταν στο ψητοπωλείο κάνοντας διανομές. Ωστόσο, σε κάποιο από τα δρομολόγια κατάφερε να ξεκλέψει λίγα λεπτά και πετάχτηκε μέχρι το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Παναγιώτη Μπούρικα, στην οδό Ληλαντίων 217, για να δοκιμάσει την τύχη του.

Η έμπνευσή του αποδείχθηκε σωστή, καθώς λίγο αργότερα βγήκε από τον συνοικιακό «ναό της τύχης» κατά πολλές χιλιάδες ευρώ πλουσιότερος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγάλος νικητής, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου δεν έχουν αποκαλυφθεί για ευνόητους λόγους, κατάφερε να πιάσει το απόλυτο 9 στα 9 με bonus. Μάλιστα, το ΚΙΝΟ bonus (ο αριθμός 51) ήταν αυτό που εκτόξευσε τα κέρδη του!

Μόλις συνειδητοποίησε πως κέρδισε 100.000 ευρώ, ο νεαρός διανομέας φαγητού, ο οποίος φέρεται ότι ήταν τακτικός παίκτης τυχερών παιχνιδιών, ανέβηκε στο μηχανάκι του και πήγε στο ψητοπωλείο όπου εργαζόταν. Ομως, αντί να παραλάβει κάποια νέα παραγγελία, παρέδωσε τα... κλειδιά της μηχανής και δήλωσε παραίτηση, προφανώς αφήνοντας τους συναδέλφους του και τον ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου με ανοιχτό το στόμα!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα