Κρήτη: Η ερωτική απογοήτευση οδήγησε τον 25χρονο στην αυτοκτονία;

Η ερωτική απογοήτευση φαίνεται ότι οδήγησε έναν 25χρονο στην απόφαση να περάσει μια θηλιά γύρω από τον λαιμό του και να κρεμαστεί στην αυλή δημοτικού σχολείου, στην περιοχή Σφάκα της Σητείας!

Τον νεαρό αυτόχειρα εντόπισε τα ξημερώματα της Τρίτης ένας κάτοικος, όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο έξω από το σχολείο.

Εντρομος ο οδηγός του οχήματος ξεχώρισε τη φιγούρα ενός άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αιωρείτο στο κενό. Αποφάσισε να πλησιάσει πιο κοντά και τότε οι χειρότεροι φόβοι του επαληθεύτηκαν, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, αντίκρισε τον 25χρονο να κρέμεται από μια μπασκέτα στο προαύλιο του σχολείου. Η επόμενη κίνησή του ήταν να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον αυτόχειρα, ο οποίος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η αυτοκτονία του 25χρονου πιθανότατα συνδέεται με προσωπικούς λόγους. Οι ίδιες πηγές, άλλωστε, αναφέρουν ότι το βράδυ που αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή του χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του, ενώ οι δυο τους φέρεται ότι ήταν ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι τον καταρράκωσε ψυχολογικά και, παρά τις προσπάθειες του ζευγαριού να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να βυθιστεί στην απελπισία.

Απογοητευμένος όπως ήταν και δίχως να πει κουβέντα σε κανέναν, πήδηξε τα κάγκελα του σχολείου, που ήταν κλειστό για τις καλοκαιρινές διακοπές, ξετύλιξε το σχοινί που είχε φροντίσει να πάρει μαζί του και κρεμάστηκε στην μπασκέτα, δίνοντας φρικτό τέλος στη σύντομη ζωή του. Η είδηση του θανάτου του 25χρονου μεταδόθηκε αστραπιαία, συγκλονίζοντας ολόκληρη την περιοχή.

Στο μεταξύ, η οικογένεια του νεαρού, η οποία έχει βυθιστεί στο πένθος, αναζητεί απαντήσεις στο βασανιστικό ερώτημα τι ακριβώς προηγήθηκε και οδήγησε τον 25χρονο στην απονενοημένη πράξη. Το ίδιο εξετάζουν και οι Αρχές, οι οποίες ελπίζουν να ρίξουν φως στα αίτια και στις συνθήκες θανάτου του νεαρού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα