Αίγινα: Αυτό είναι το 5χρονο αγγελούδι που χάθηκε στη ναυτική τραγωδία

Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες από συγγενείς θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα, πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων του Πειραιά, ο 76χρονος κατηγορούμενος.

Στο δυστύχημα που σημειώθηκε έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα 5χρονο κοριτσάκι και ο πατέρας της, και τραυματίστηκαν πέντε.

Το 5χρονο παιδάκι μεταφέρθηκε στην ξηρά και μια γιατρός προσπάθησε να του κάνει ανάνηψη αλλά ήταν αργά... Το νήμα της ζωής του κόπηκε μόλις στα 5 του χρόνια. Στο ίδιο δυστύχημα χάθηκε και ο πατέρας του παιδιού και αδελφός της γυναίκας που έκλαιγε και χτυπιόταν σήμερα έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά.

Οι συγγενείς επιτέθηκαν φραστικά ενώ πέταξαν και αντικείμενα στον κατηγορούμενο μόλις αυτός κατέβηκε από το όχημα του λιμενικού σώματος συνοδεία ισχυρής δύναμης.

Ο νονός του παιδιού επιτέθηκε φραστικά ενώ πέταξε και αντικείμενα στον κατηγορούμενο μόλις αυτός κατέβηκε από το όχημα του λιμενικού σώματος συνοδεία ισχυρής δύναμης. Σε κατάσταση αμόκ η αδερφή του αδικοχαμένου πατέρα και θεία της μικρής κρατούσε φωτογραφίες των ανθρώπων της που χάθηκαν στο απίστευτο ναυτικό δυστύχημα και επιτέθηκε στον 76χρονο φωνάζοντάς του «Δολοφόνε, κοίτα τι έκανες ρε! Θα σε θάψω!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα