Αίγινα, δυστύχημα: Η κατάσταση των τραυματιών

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αθήνας, πέντε από τους τραυματίες, του τραγικού δυστυχήματος στην Αίγινα. Τρεις εξ αυτών διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, μια γυναίκα χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, ενώ ακόμα ένας τραυματίας διακομίστηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 καθώς είναι αστυνομικός.

Μέχρι αργά το βράδυ οι γιατροί του ΚΑΤ έδιναν μάχη για να σώσουν το αριστερό πόδι της γυναίκας που υπέστη μερικό ακρωτηριασμό και η κατάστασή της θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece η εγχείρηση που πραγματοποιούσαν εξειδικευμένοι χειρουργοί εξελισσόταν ομαλά. Την ίδια ώρα, η κατάσταση της υγείας των υπόλοιπων τραυματιών βελτιώνεται διαρκώς - συγκεκριμένα του αγοριού 16 ετών με σοβαρού βαθμού απόφραξη του φάρυγγα, του αδελφού του και ενός ενήλικα με θλαστικά τραύματα και κατάγματα οι οποίοι νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Στους 12 πιο ελαφρά τραυματίες δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο κέντρο υγείας της Αίγινας. Από την σύγκρουση των δυο σκαφών έχασαν την ζωή τους 3 άνδρες και ένα κοριτσάκι 5 ετών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα