Νεκροί από σύγκρουση σκαφών στην Αίγινα. Ανάμεσα στα θύμα ένα παιδί

Τραγωδια στην Αίγινα με τρεις νεκρούς ταν δύο σκάφη συγκρούστηκαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ανοιχτά του νησιού.

Σύγκρουση δύο σκαφών σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στα ανοιχτά της Αίγινας, με αποτέλεσμα να βυθιστεί ένα τουριστικό πλεούμενο το οποίο μετέφερε περίπου 20 άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Λιμενικό, το τουριστικό σκάφος συγκρούστηκε με ένα ταχύπλοο.

Στο Λιμεναρχείο Αίγινας κρατείται ο οδηγός του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα με τους παραθεριστές, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις επιβάτες και να τραυματιστούν άλλοι τρεις.

Νεκροί ένα παιδάκι 2 ετών, ένας άντρας και ο χειριστής της λάτζας - Στο τουριστικό επέβαιναν περίπου 20 άτομα - Πληροφορίες για έξι αγνοούμενους

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η μεγάλη βάρκα (λάντζα) είχε ξεκινήσει από την Πέρδικα με προορισμό το νησάκι Μονή, όπου μετέφερε 20-25 παραθεριστές για να κάνουν το μπάνιο τους. Στο ενδιάμεσο, όμως, ταχύπλοο σκάφος, άγνωστο για ποιο λόγο, εμβόλισε με ταχύτητα τη λάντζα, η οποία ανατράπηκε και όλοι οι επιβάτες βρέθηκαν στη θάλασσα.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για τις πρώτες βοήθειες και με ελικόπτερο θα διακομιστούν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Στο Κέντρο Υγείας έχουν μεταφερθεί και οι υπόλοιποι επιβάτες της λάντζας, οι οποίοι έχουν μικροτραυματισμούς, αλλά κυρίως έχουν υποστεί ισχυρό σοκ.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από το Λιμενικό, φαίνεται το ταχύπλοο που είναι 8 μέτρων με ισχυρές μηχανές και καμπίνα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε με δύναμη πάνω στη λάντζα, την έκοψε στη μέση και την ανέτρεψε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας.

Συγκλονιστική μαρτυρία

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο νησί του Αργοσαρωνικού λίγα λεπτά μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο σκαφών, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ άλλοι τρεις τραυματίστηκαν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα