Σε τραγωδία κατέληξε το παιχνίδι για τρία παιδιά στον Αγιόκαμπο

Σε τραγωδία κατέληξε το παιχνίδι στη θάλασσα για τρία παιδιά στον Αγιόκαμπο Λάρισας. Τα τρία παιδιά, ηλικίας 10, 9 και 7 ετών, ανασύρθηκαν χθες το μεσημέρι χωρίς τις αισθήσεις τους από τη θαλάσσια περιοχή Στόμιο.

Σε τραγωδία κατέληξε η εκδρομή για το τριήμερο του 15αύγουστου για μια οικογένεια απ’ τον Τύρναβο Λάρισας. Είχαν μεταβεί με ακόμη μια οικογένεια στο Στόμιο Λάρισας προκειμένου να κάνουν μπάνιο και να χαρούν τη θάλασσα. Τα τέσσερα παιδάκια μπήκαν να κολυμπήσουν. Κάποια στιγμή και ενώ κολυμπούσαν στα ρηχά, σύμφωνα με μαρτυρίες, άρχισαν να πνίγονται.

Ο ναυαγοσώστης που υπήρχε στην παραλία, ο πατέρας και λουόμενοι έβγαλαν γρήγορα τα παιδιά, δυστυχώς όμως, το μικρότερο παιδάκι, ηλικίας 7 ετών, παρότι είχε σφυγμό όταν βγήκε από τη θάλασσα, δεν τα κατάφερε και κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Και στα 4 παιδιά παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες ,τόσο από τον γιατρό του κέντρου υγείας της περιοχής, όσο και από γιατρό που βρισκόταν ιδιωτικά στην παραλία, ενώ και τα ασθενοφόρα έφτασαν γρήγορα. Τα τρία παιδάκια, ηλικίας 9,10, και 12 ετών, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου χθες το απόγευμα εκτυλίχτηκαν σκηνές ανείπωτου πόνου και θρήνου με τις οικογένειες Ρομά που έχασαν το αγγελούδι τους.

Σύμφωνα με τη λιμενική αρχή Αγιοκάμπου, που διενεργεί την προανάκριση, στη θαλάσσια περιοχή του Στομίου, χθες το μεσημέρι, οπότε συνέβη το μοιραίο, δεν επικρατούσαν συνθήκες απαγορευτικές για κολύμπι. Οι αρχές εκτιμούν ότι κανένα από τα παιδιά δεν γνώριζε καλό καλύμπι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα