Κατερίνη: Χαμός με τον Μητροπολίτη! Διέκοψε τον εορτασμό της Παναγίας

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημάδεψε τον εορτασμό της Μεγαλόχαρης σε μοναστήρι, στην Κατερίνη! Ο Μητροπολίτης για να... τιμωρήσει τις καλόγριες επειδή δεν έκαναν την καθιερωμένη Αγρυπνία, διέκοψε τη Λειτουργία!

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, λίγο μετά τις 7.30 το πρωί και ενώ ήταν σε εξέλιξη η λειτουργία για τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Μοναστήρι του Οσίου Εφραίμ, εμφανίστηκε ο Μητροπολίτης της περιοχής και διέκοψε τη Λειτουργία!

Σύμφωνα με την Ηγουμένη, ο Μητροπολίτης μπήκε στο ιερό και είπε στον ιερέα να σταματήσει τη Λειτουργία αλλιώς... θα τον καθαιρέσει! Κι όλα αυτά, επειδή, σύμφωνα με την Ηγουμένη, το Μοναστήρι δεν ακολούθησε τις εντολές του Μητροπολίτη, να γίνει Αγρυπνία το βράδυ...

Οι πιστοί που είχαν πάει στο Μοναστήρι, ενημερώθηκαν από την ίδια την Ηγουμένη για το συμβάν και πολλοί από αυτούς, εξαγριώθηκαν.

Η Ηγουμένη κατηγορεί τον Μητροπολίτη ότι έκανε ό,τι έκανε για οικονομικούς λόγους, αφού λίγα μέτρα από το μοναστήρι υπάρχει ιερός ναός, στον οποίο πήγαν οι πιστοί για να εκκλησιαστούν, μετά τη διακοπή της Λειτουργίας στο μοναστήρι.

mega

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα