Έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του φίλου του αδελφού της

Ενα κορίτσι από τη Ρόδο κρατούσε κρυφό τον εφιάλτη που έζησε μόλις στα 15 του χρόνια, όταν έγινε έρμαιο στις αρρωστημένες διαθέσεις ενός φίλου του αδελφού της.

Ολα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2008, όταν το 15χρονο (τότε) κορίτσι είχε πάει σε μια καφετέρια μαζί με φίλες της. Εκεί την πλησίασε ο 20χρονος που γνώριζε ως φίλο του αδελφού της και της ζήτησε να μιλήσουν, λέγοντάς της ότι ήθελε να της αποκαλύψει σοβαρά πράγματα που γνώριζε για τον αδελφό της και ο χώρος δεν ήταν κατάλληλος γι' αυτό. Ετσι, της ζήτησε να συναντηθούν λίγο αργότερα σ’ ένα κοντινό ζαχαροπλαστείο.

Ακόμη και τότε το κορίτσι δεν υποψιάστηκε κάτι. Συνάντησε τον νεαρό και δέχθηκε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, όπου όμως έμεινε στην πόρτα και δεν μπήκε μέσα. Εκεί ο 20χρονος άρχισε να της «αποκαλύπτει» ότι ο αδελφός της ήταν μπλεγμένος σε παρανομίες! Ο θυμός την πλημμύρισε, γιατί ήξερε καλά τον αδελφό της και του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, και χαστούκισε τον νεαρό.

Τότε -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της- εκείνος την άρπαξε από τα χέρια, την πέταξε σ’ έναν καναπέ και τη βίασε! Οσο ο 20χρονος χόρταινε τις αρρωστημένες ορέξεις του της έλεγε πως του είχαν πει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του!

Οταν ολοκλήρωσε, την πέταξε έξω από το σπίτι του προειδοποιώντας την πως θα σκότωνε την ίδια και τον αδελφό της αν αποκάλυπτε τι της είχε κάνει! Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το άτυχο θύμα ζούσε με το φόβο του στιγματισμού από την κοινωνία αν μαθευόταν το μυστικό της.

Ομως το βάρος έπνιγε την κοπέλα, που βρήκε το κουράγιο να ξεσπάσει μιλώντας σε μια φίλη της μητέρας της. Εκείνη την έπεισε να καταγγείλει τον δράστη στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού.

Ο 20χρονος φερόμενος ως βιαστής, που είναι σεσημασμένος για διάρρηξη σε σχολικό συγκρότημα και κλοπή ενός υπολογιστή, κλήθηκε να δώσει κατάθεση χωρίς να συλληφθεί, αφού το αδίκημα δεν είναι αυτόφωρο. Στις ερωτήσεις των αστυνομικών απάντησε ότι το ανήλικο κορίτσι έκανε με τη θέλησή του έρωτα μαζί του, αλλά στη συνέχεια μετάνιωσε και αποφάσισε να τον καταγγείλει!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα