Επέκταση της συνεργασίας Vodafone και Βlue Star Ferries

Η Vodafone από σήμερα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να επωφεληθούν από ακόμη περισσότερα προνόμια για να μπορούν να απολαμβάνουν τα ταξίδια τους σε περισσότερους από 28 προορισμούς, διευρύνοντας τη συνεργασία της με την Blue Star Ferries.

Σε συνέχεια της έως τώρα επιτυχημένης συνεργασίας με την καρτοκινητή CU, πλέον όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου κινητής & σταθερής Vodafone θα έχουν έκπτωση 50% για παράλληλη έκδοση 4 εισιτηρίων σε καμπίνα ή διακεκριμένη θέση, μέσω του δημοφιλούς προγράμματος πιστότητας & ανταμοιβής «Vodafone Thank you».

Επιπλέον, τα πλοία της Blue Star Ferries, έχουν εξοπλιστεί με Vodafone Charging Stations, ειδικούς σταθμούς φόρτισης κινητών, όπου όλοι οι επιβάτες μπορούν να αποθηκεύσουν με ασφάλεια και να φορτίσουν το κινητό τους ή το tablet τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Παράλληλα, η Vodafone σχεδίασε και υλοποίησε τα Vodafone Kids Corners, ειδικά σχεδιασμένους χώρους για μικρούς ταξιδιώτες, ώστε να τους προσφέρουν διασκέδαση καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, μέσα από επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

pcmag

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα