Ξεκίνησε τα δρομολόγια το Νήσος Σάμος για Πειραιά - Θεσσαλονίκη

Από σήμερα ξεκινούν τα δρομολόγια του νέου πλοίου της Hellenic Seaways Νήσος Σάμος που εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες στο λιμάνι του Πειραιά παρουσία του  Υπουργού Ναυτιλίας κ. Θ. Δρίτσα.

Το Νήσος Σάμος αποτελεί το τρίτο στη σειρά πλοίο, που παραλαμβάνεται πλήρως ανασκευασμένο και εγκαινιάζεται τη φετινή περίοδο, έπειτα από τα ταχύπλοα Hellenic Highspeed και Highspeed 7, με το κόστος της επένδυσης να αγγίζει τα 15 εκ ευρώ αποκλειστικά από ίδια κεφάλαια.

Το  νέο πλοίο, έχει ανακατασκευασθεί πλήρως σε επίπεδο συστημάτων ασφαλείας και ξενοδοχειακών υποδομών και εξοπλισμού (καθίσματα, χώροι υποδοχής, χώροι εστίασης), καθιστώντας το ένα από τα πιο πολυτελή και αξιόπιστα ελληνικά πλοία.

Σημειώνεται ότι το ΕΓ/ΟΓ Νήσος Σάμος θα εξυπηρετεί τη γραμμή Πειραιάς - Μεστά Χίου - Μυτιλήνη - Λήμνος – Θεσσαλονίκη.

Hellenic Seaways - Νήσος Σάμος - πλοίο

«Η  ενίσχυση της νησιωτικότητας είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων μας. Προχωράμε  δυναμικά και αλλάζουμε  τα δεδομένα στον κλάδο ως η σημαντικότερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία, που αποτελεί πρότυπο λειτουργίας όχι μόνο για το ναυτιλιακό χώρο αλλά και για το ελληνικό επιχειρείν συνολικά,» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaways κ. Α. Αγαπητός.


antenna

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα