Εκλεψαν ενάμιση τόνο καρπούζια από μποστάνι στην Καβάλα

Την κλοπή των… καρπουζιών την είχαν οργανώσει καλά οι δυο Έλληνες που τρύπωσαν με ένα αγροτικό φορτηγάκι σε ένα μποστάνι σε αγροτική περιοχή της Καβάλας και «σήκωσαν» καρπούζια βάρους ενάμισι τόνου! Εκείνο που δεν είχαν οργανώσει, ήταν η... διαφυγή τους!

Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που είχαν ενημερωθεί ότι υπήρχε καταγγελία για κλοπή από τον ιδιοκτήτη του μποστανιού, εντόπισαν το φορτηγάκι με τους δράστες ηλικίας 37 και 24 χρόνων στην Εγνατία οδό Ξάνθης– Καβάλας και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου επιβεβαιώθηκε ότι τα βάρους 1.500 κιλών καρπούζια ήταν τα κλεμμένα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ το αγροτικό κατασχέθηκε και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών καβάλας.

*** Στο ποιμνιοστάσιο ενός 50χρονου σε περιοχή των Σερρών είχε εισβάλει την περασμένη Τρίτη ένας 35χρονος Έλληνας και άρπαξε όλο το κοπάδι του από 40 αμνοερίφια, χωρίς να γίνει αντιληπτός! Όταν, όμως, προσπάθησε να πουλήσει τα κλεμμένα ζώα προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη τους, ο υποψήφιος αγοραστής αντιλήφθηκε ότι δεν του ανήκαν και ειδοποίησε αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας. Το κοπάδι κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον κτηνοτρόφο, ενώ σε βάρος του ζωοκλέφτη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών και αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα