Δράκος στο μετρό, έστηνε καρτέρι μέρα μεσημέρι

Στιγμές τρόμου έζησαν ανυποψίαστες γυναίκες, βγαίνοντας από την έξοδο του σταθμού Πανεπιστήμιο, όπου έστηνε καρτέρι μέρα μεσημέρι ένας νεαρός αλλοδαπός με σκοπό να τις βιάσει! Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή μιας κοπέλας, που κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού της από τον «δράκο» του μετρό!

Η νεαρή Σ. Τ. ήταν το τελευταίο θύμα του 27χρονου Αιγύπτιου και αυτή που οδήγησε στη σύλληψή του. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται ότι παραδέχθηκε στον ανακριτή πως περίμενε στην έξοδο του μετρό στο κέντρο της Αθήνας επειδή του άρεσε να... χουφτώνει γυναίκες.

Οπως αποκαλύπτει η «Espresso», η γυναίκα έζησε τον εφιάλτη τον Νοέμβριο του 2015 βγαίνοντας από τον σταθμό του μετρό, ενώ η συγκλονιστική κατάθεση που είχε δώσει στην Αστυνομία διαβάστηκε στο δικαστήριο:

Εντονη σωματική βία

«Ενας άνδρας μελαψός βρισκόταν στην έξοδο που οδηγεί στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Στεκόταν μπροστά μου και δεν μου επέτρεπε να προχωρήσω. Με κοίταξε περίεργα. Προσπάθησα να τον αποφύγω. Δεν με άφησε. Σε όλη τη διάρκεια μου ασκούσε έντονη σωματική βία. Με πίεζε στα γεννητικά όργανα. Είχε έντονη μυϊκή δύναμη. Μ’ έριξε στο πεζοδρόμιο και με τράβηξε απο την κουκούλα για να είμαστε ορατοί μέχρι το κοντινό πάρκο. Φοβήθηκα να αντισταθώ περισσότερο για να μη μου κάνει ζημιά από τον τρόπο που πίεζε».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι φοβήθηκε μήπως ο άνδρας τής κάρφωνε σύριγγα: «Φοβήθηκα ότι θα βγάλει κάποια ένεση. Είχε ψυχρό και έντονο βλέμμα. Εσπρωξε τα δάχτυλά του στον κόλπο μου. Αρχισα να φωνάζω βοήθεια και ευτυχώς ένα ηλικιωμένο άτομο, περίπου 70 ετών, ήρθε να με βοηθήσει. Βρήκα σε κατάσταση σοκ μια διμοιρία ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ιπποκράτους».

Ενας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στη σύλληψη του νεαρού εμφανίστηκε ως μάρτυρας στο δικαστήριο και περιέγραψε ότι είδε την τρομοκρατημένη κοπέλα να καταγγέλλει τρέμοντας όσα της συνέβησαν. «Μας προσέγγισε σε κατάσταση σοκ και μας περιέγραψε τι συνέβη με τον κατηγορούμενο. Μεταβήκαμε με την παθούσα στο σημείο γιατί πίστευε ότι θα βρίσκεται ακόμα εκεί. Πράγματι, όταν φτάσαμε, εκείνος βρισκόταν ακόμη στο σημείο αμέριμνος. Οταν μας είδε, τράπηκε σε φυγή. Τελικά τον ακινητοποιήσαμε με τη βοήθεια συναδέλφων λίγο πιο κάτω. Μας είπε ότι είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα» κατέθεσε ο αστυνομικός.

Σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει τη θέση του ο Αιγύπτιος «δράκος» υποστήριξε ότι το προηγούμενο βράδυ «είχε κάνει δύο ενέσεις γιατί ήταν άστεγος και κοιμόταν στον δρόμο και δεν ήξερε τι να κάνει».

Μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη και παρακάλεσε το δικαστήριο να μην τον στείλει δεύτερη φορά στη φυλακή, αφού στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για ληστεία, αντίσταση και παράνομη είσοδο στη χώρα.

«Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο»

«Εγώ πλησίασα να την πιάσω κοντά στο μετρό. Εκείνη φώναξε. Μόλις φώναξε, την άφησα και εγώ δεν έκανα τίποτα. Ενας κύριος τη χαιρέτησε και τη φίλησε κι εγώ έφυγα. Δεν έκανα και τίποτα. Την έπιασα από το χέρι και πλησίασα στο σεξουαλικό όργανο. Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο» ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ο 27χρονος, με τον πρόεδρο να του απαντά πως στον ανακριτή είχε παραδεχθεί ότι στεκόταν στο μετρό για να χουφτώνει γυναίκες!

Ο συνήγορος του Αιγύπτιου υποστήριξε ότι ο πελάτης του είχε διαγνωστεί πως πάσχει από «ψυχωσική συνδρομή» και επισήμανε ότι «του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή γιατί ήταν καχύποπτος, επιθετικός και ανέφερε ότι ακούει φωνές».

Ωστόσο ο εισαγγελέας δεν πείστηκε και τον κατακεραύνωσε στην αγόρευσή του: «Μια κοπέλα πάει ήρεμη στη δουλειά της και περνάει όλο αυτό. Σκοπός του ήταν να την εξαναγκάσει σε πράξη παρά τη θέλησή της! Ζητώ την ενοχή του όπως κατηγορείται» ανέφερε και το δικαστήριο υιοθέτησε την πρότασή του, καταδικάζοντας τον «δράκο» σε φυλάκιση έξι ετών για απόπειρα βιασμού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα