Αυτοί είναι οι βιαστές του 12χρονου παιδιού στο Άργος

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο (2) ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 8-7-2016, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης του κ. Ανακριτή του Πρωτοδικείου Ναυπλίου, κατηγορούμενοι για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Πατέρα, ο οποίος μαζί με τον ερωτικό του σύντροφο βίαζαν 12χρονο αγοράκι με νοητική στέρηση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους :

Α) ΙΣΑΑΚΙΔΗ Θωμά του Δημητρίου και της Βασιλικής, γεννηθέντα την 13-1-1981 στην Αθήνα.

Β) ΠΕΤΡΙΔΗ Πέτρο του Χρήστου και της Αργυρώς, γεννηθέντα την 15-5-1979 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου, από τέτοιες εγκληματικές συμπεριφορές και την αξίωση της Πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν με αφορμή την παρούσα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

35χρονος πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, λόγω επίσης αναπηρίας, με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα να μην πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα. Ο σύντροφός του οδηγήθηκε στις φυλακές.

Η κατάθεση του 12χρονου παιδιού

Ένα 24ωρο μετά την προφυλάκιση του ενός εκ των δύο δραστών ήρθε στο φως η συγκλονιστική ομολογία του θύματος.

Το 12χρονο παιδί περιέγραψε στους αστυνομικούς τα εφιαλτικά βράδια που έζησε στο σπίτι, του κατά τα άλλα πατέρα του. Ένα σπίτι που μετατράπηκε κατ' επανάληψη σε κολαστήριο για το ίδιο, με τον πατέρα να τον κρατάει από τα χέρια και τον ερωτικό του σύντροφο να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του, στο υπνοδωμάτιο. ''Ο μπαμπάς με κρατούσε και εγώ πονούσα. Έβαζα όλη μου τη δύναμη αλλά δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Φώναζα αλλά δεν ήταν εκεί κανείς να με βοηθήσει'' είπε το αγγελούδι στους αστυνομικούς που άκουγαν εμφανώς σοκαρισμένοι: ''Συνέχιζα να πονάω και αργότερα. Ήθελα τη μαμά μου αλλά ο πατέρας μου, μου έλεγε να μην πω τίποτα. Ήθελα να φύγω από το σπίτι'' συνέχισε το παιδί για τα όσα βίωνε από τον 35χρονο πατέρα και τον 37χρονο ερωτικό του σύντροφο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα