Άχαΐα: Τραγική κατάληξη για ιδιοκτήτη καταστήματος ο καβγάς θαμώνων

Τραγική κατάληξη είχει ο διαπληκτισμός μεταξύ δύο θαμώνων καταστήματος στην Κλειτορία Αχαΐας, σήμερα τα ξημερώματα. Ένας 54χρονος άνδρας, ιδιοκτήτης του καταστήματος βρήκε τον θάνατο από τα χέρια ενός Αλβανού, 37 ετών, ο οποίος τον γρονθοκόπησε.

Ο ιδιοκτήτης πήγε να τον χωρίσει, καθώς ο Αλβανός είχε εμπλακεί σε καβγά με άλλο θαμώνα.

Αναλυτικότερα, σήμερα στις 2.45 τα ξημερώματα, σε καφέ - μπαρ στην Κλειτορία Αχαΐας , διαπληκτίστηκαν δύο Αλβανοί, Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, πήγε να τους χωρίσει και να τους απομακρύνει από το κατάστημά του και στην προσπάθειά του αυτή, ο 37χρονος Αλβανός, τον γρονθοκόπησε στο στήθος.

ο 54χρονος έχασε επί τόπου της αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 37χρονος συνελήφθη και όπως προκύπτει βρίσκεται παράνομα στη χώρα. Ο άνδρας εργαζόταν περιστασιακά σε αγροκτήματα στην  περιοχή της Κλειτορίας, όπου και διέμενε. Κάτοικος της περιοχής ήταν και το θύμα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα (26-7-2016) τα ξημερώματα, στην Κλειτορία Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα στην Κλειτορία, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο 37χρονος δράστης, ο όποιος ήταν θαμώνας,  διαπληκτίστηκε με ομοεθνή του έξω από αυτό.

Στην προσπάθεια του 54χρονου, ιδιοκτήτη του καταστήματος, να απομακρύνει τον δράστη, ο τελευταίος τον χτύπησε με τα χέρια του στο στήθος, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο ιδιοκτήτης, μεταφέρθηκε από θαμώνες του καταστήματος, στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.Από τον έλεγχο των στοιχείων του 37χρονου, προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας".

Ο συλληφθείς δεν κρίθηκε προφυλακιστέος, ωστότο του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

 

 

 

thebest

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα