Άρτα: Συνελήφθησαν μάνα και γιος με ηρωίνη και χασίς

Μία 86χρονη και ένας 53χρονος, μάνα και γιος, συνελήφθησαν από αστυνομικούς τους Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για κατοχή-αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση και καλλιέργεια τους.

Μετά από αστυνομική έρευνα συνελήφθη χθες το πρωί στην Άρτα ο 53χρονος, καθως βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη (μία σε μορφή βράχου και μία σε μορφή σκόνης), βάρους 8,36 γραμμαρίων καθώς και το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη σε χωριό της Άρτας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι ναρκωτικά χάπια ενώ στο αγρόκτημα του σπιτιού, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 11 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,45 έως 2,95 μέτρων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας συνελήφθη και η 86χρονη μητέρα του δράστη, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη, βάρους 35,48 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,2 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα