Απίστευτος οδηγός κυνηγούσε POKEMON στην αριστερή λωρίδα λεωφόρου στην Αθήνα

Ολοι πλέον, και στην Ελλάδα, έχουν ακούσει για το... ανελέητο κυνήγι Pokemon στο οποίο έχουν επιδοθεί χιλιάδες νέοι τους οποίους έχει κυριεύσει η παγκόσμια τρέλα του Pokemon Go.

Εδώ και λίγες εβδομάδες που το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει στο εξωτερικό έχουν συμβεί τραγελαφικά γεγονότα, με ζευγάρια να χωρίζουν, κάποιοι να εισβάλλουν σε ξένα σπίτια κυνηγώντας Πόκεμον, να περνούν τα σύνορα της χώρας του χωρίς καν να το αντιλαμβάνονται, επειδή απλά κυνηγούν τα γνωστά κίτρινα πλασματάκια και ήδη να έχει καταγραφεί και ένας θάνατος. Πάντα στο κυνήγι των Πόκεμον.

Το Σαββατόβραδο διοργανώθηκε στις πλατείες Συντάγματος και Μοναστηρακίου και το πρώτο Pokemon Go night tour, με εκατοντάδες νέους να κυνηγούν όλοι μαζί Πόκεμον αποδεικνύοντας για τα καλά ότι η φρενίτιδα του παιχνιδιού της Νintedo έχει κυριεύσει και τους νέους στην Ελλάδα.

Και όπως φαίνεται και στη χώρα μας έχουν ήδη αρχίσει να καταγράφονται και τα πρώτα επικίνδυνα περιστατικά από το κυνήγι των Πόκεμον. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που περιγράφει και η φωτογραφία που δημοσιεύει το drive.gr σύμφωνα με το οποίο οδηγός φορτηγού κατέγραψε νεαρό να κυνηγά Πόκεμον στην αριστερή λωρίδα της Χαμοστέρνας, με κίνδυνο της ζωής του!

 

 

thebest

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα