Αρχαία Ολυμπία: Θρήνος για τον 43χρονο Κωνσταντίνο

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε χθες το απόγευμα στην Αρχαία Ολυμπία ο αιφνίδιος θάνατος του 43χρονου Κωνσταντίνου Ζούνη. Οι κάτοικοι της περιοχής ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο Τάκης, όπως τον ήξεραν και τον προσφωνούσαν όλοι, έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος 43χρονος άφησε την τελευταία του πνοή  χθες, λίγο μετά τις 19:00, πιθανότατα από καρδιακό επεισόδιο, μέσα στην ψησταριά που διατηρούσε στην Ολυμπία μαζί με τους γονείς του και τα δύο του αδέλφια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κων/νος Ζούνης μετέβη στο κατάστημα νωρίς το απόγευμα για να προετοιμάσει το μαγαζί, όμως –σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- πιθανότατα αισθάνθηκε αδιαθεσία, κάθισε στην καρέκλα και εκεί κατέρρευσε. Τον άτυχο άνδρα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, βρήκαν αναίσθητο οι οικείοι του. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στην Ολυμπία απλώθηκε πέπλο πένθους, καθώς ο Κων/νος Ζούνης, πατέρας ανήλικου παιδιού, ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, άψογος επαγγελματίας και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 6μ.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αρχαίας Ολυμπίας. Η εφ.«Πατρίς» και το patrisnews.com εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

 

patrisnews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα