Ανακαλούνται αυτοκίνητα Skoda στην Ελλάδα λόγω προβλήματος στην παιδική ασφάλεια

H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων SKODA στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης κατόπιν ελέγχου αυτοκινήτων SKODA Octavia, Rapid και Citigo.

Η συγκεκριµένη ενέργεια ανάκλησης αφορά 173 αυτοκίνητα, που παρήχθησαν από τον Σεπτέµβριο του 2015 έως τον Απρίλιο του 2016. Σύµφωνα µε τον κατασκευαστή, στα εµπλεκόµενα οχήµατα µε χειροκίνητη παιδική ασφάλεια, υπάρχει το ενδεχόµενο η ενεργοποιηµένη παιδική ασφάλεια να απενεργοποιηθεί χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό, ιδιαίτερα σε έντονα τραντάγµατα, µε αποτέλεσµα η πόρτα να µπορεί να ανοίξει από µέσα.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων θα ενηµερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτηµένους Συνεργάτες Service SKODA της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών SKODA στο τηλέφωνο 210 9981081 από 09.00 - 18.00 καθηµερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα