Αυτοκτόνησε 37χρονος στην Αμοργό. Είχε αφήσει σημείωμα

Νεκρός στην παραλία της Βλυχάδας στα Θολάρια της Αμοργού εντοπίστηκε ο 37χρονος άνδρας από την Χίο, που σύμφωνα με το Υπ. Ναυτιλίας ήταν κάτοικος Αθηνών.

Ο 37χρονος  βρέθηκε για πρώτη φορά στην Αμοργό και έμεινε σε pension στα Κατάπολα. Οι τελευταίες του κινήσεις, σύμφωνα με το «Amorgos News»  δείχνουν πως ήταν αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του καθώς είχε προπληρώσει και τακτοποιήσει το δωμάτιό του & οι πληροφορίες λένε πως είχε ενημερώσει τους φίλους του ότι θα αυτοκτονούσε και ότι θα τον έβρισκαν στην παραλία της Βλυχάδας στα Θολάρια.

Η τελευταία του μέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κύλησε ομαλά και τίποτα δεν προμήνυε την τραγική συνέχεια. Ο 37χρονος έφαγε κανονικά το πρωινό του και στη συνέχεια πήγε στην καφετέρια.

Στο δωμάτιο όπου διέμενε μόνος του είχε αφήσει το εξής σημείωμα «Με συγχωρείτε για την αναστάτωση, ευχαριστώ για τη φιλοξενία».

Οι φίλοι του άρχισαν να τον ψάχνουν, ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές και τελικά εντόπισαν το σώμα του στην παραλία της Βλυχάδας. Βρέθηκε πνιγμένος ενώ πάνω του είχε φροντίσει να βρίσκονται η ταυτότητα και το κλειδί του.

Σύμφωνα πάντως με την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου ο άτυχος 37χρονος έχει καταγωγή από το νησί, χωρίς όμως να υπάρχει καμία επιπλέον ενημέρωση για το συμβάν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα