Πικέρμι: Τον σκότωσαν για 100 ευρώ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας του ηλικιωμένου χθες αργά το βράδυ στο Πικέρμι.

Την ίδια ώρα στη γειτονιά του 83χρονου η είδηση του άγριου εγκλήματος έσπειρε τον τρόμο καθώς οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν τρομοκρατημένοι. Οι δράστες κατάφεραν χθες το βράδυ, αφού αρχικά πέρασαν πάνω από τον συρμάτινο φράκτη του οικοπέδου, να μπουν στο λυόμενο σπίτι και να χτυπήσουν πολλές φορές στο πρόσωπο τον ηλικιωμένο, ο οποίος εκείνη τη στιγμή ήταν μόνος του.

Όταν η σύζυγος του επέστρεψε είδε τον άνδρα της αναίσθητο στο δάπεδο και το σπίτι αναστατωμένο. Παρά το γεγονός ότι στο σημείο έφτασε άμεσα πλήρωμα του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον 83χρονο δυστυχώς, ήταν αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι γείτονες του θύματος αναφέρουν πως οι δολοφόνοι του 83χρονου τον σκότωσαν για μόλις 100 ευρώ που βρήκαν στους χώρους του σπιτιού.

Ο 83χρονος επέστρεψε μόνος του στο σπίτι περίπου στις 9 παρά τέταρτο. Σύμφωνα με τα όσα λένε γείτονες μάλλον οι ληστές παρακολουθούσαν το σπίτι καθώς η μάντρα στο πίσω μέρος του σπιτιού βρέθηκε ριγμένη.

Την διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα