Βάρκιζα: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα

Ένα καμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στη Βάρκιζα, ενώ βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα αγνώστου προς το παρόν ταυτότητας.

Συγκεκριμένα, ένα καμένο αυτοκίνητο και ένας άνθρωπος απανθρακωμένος έξω από αυτό βρέθηκαν το πρωί στην Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου μεταξύ Βάρκιζας και Λαγονησίου,στο ύψος του Ribas.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις 9:40 η υπηρεσία δέχτηκε κλήση για φωτιά σε ημιυπαίθριο χώρο.

Όταν έφτασαν στο σημείο και επιχειρήθηκε η κατάσβεση, εντοπίστηκε ένα καμένο ΙΧ και σε κοντινή απόσταση το απανθρακωμένο πτώμα.

Η φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε και στην γύρω βλάστηση, όμως τέθηκε υπό έλεγχο ύστερα από λίγη ώρα

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια της φωτιάς και την ταυτότητα του θύματος.

Την  προανάκριση ανέλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο σημείο βρίσκονται άντρες του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής για να διαπιστώσουν τι οδήγησε στην τραγωδία, εάν πρόκειται δηλαδή για μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου που έφερε υγραέριο και έτσι η φωτιά εξαπλώθηκε αστραπιαία, ή για εγκληματική ενέργεια οπότε η συνέχει της έρευνας θα δοθεί στην Ασφάλεια.

Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται το περιστατικό αυτό να οφείλεται σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ οι πιθανότητες της βλάβης είναι πιο έντονες. Μάλιστα, το θύμα φαίνεται πως προσπάθησε να εγκαταλείψει εγκαίρως το όχημά του αλλά δεν πρόλαβε, με τραγικές συνέπειες.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα