Νίκος Νικολόπουλος: Έτοιμος να δωρίσει τα όργανα της κόρης του

Σε ένα θαύμα ελπίζει η οικογένεια του Νίκου Νικολόπουλου για την 17χρονη Νίκη, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, αφού υπέστη πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς το περασμένο Σάββατο.

Όσο ο ανεξάρτητος βουλευτής και η σύζυγος του Τασία Μανωλοπούλου περιμένουν υπομονετικά ένα καλό νέο, ένα θετικό νεύμα, ένα χαμόγελο από τους γιατρούς που φροντίζουν την 17χρονη νίκη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, τόσο η μάχη για την ανήλικη κοπέλα σκληραίνει.

Κάθε λεπτό που περνάει η κατάσταση γίνεται κρισιμότερη για την Νίκη, με τους γιατρούς να κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να βγει νικήτρια.

Παρά τον μεγάλο πόνο και την αγωνία της οικογένειας, ο κύριος Νικολόπουλος και η κυρία Μανωλοπούλου πήραν μια μεγάλη απόφαση, δείχνοντας το μεγαλείο της ψυχής τους. Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του star.gr, οι γονείς της Νίκης αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους στην περίπτωση που δεν καταφέρει να νικήσει την μεγάλη μάχη. Βρήκαν τη δύναμη, και υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα, ώστε η κόρη τους να σώσει πολλές ανθρώπινες ζωές σε περίπτωση που συμβεί το τραγικό.

Την ίδια ώρα, όλη η Πάτρα στέκεται στο πλευρό της οικογένειας και  στέλνει μηνύματα συμπαράστασης στο ζεύγος Νικολόπουλου, αλλά και στα τρία αδερφάκια της Νίκης (Αφροδίτη, Γιάννη και Ανδρέα).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα