Στόχος παιδόφιλου τα δυο κοριτσάκια που ζούσαν με τον νεκρό πατέρα τους

Πριν καλά καλά συνέλθει η κοινωνία των Τρικάλων από το σοκ της είδησης ότι δύο κορίτσια και η μητέρα τους ζούσαν με το πτώμα του νεκρού συζύγου και πατέρα τους στο σπίτι τους στο κέντρο της πόλης, στη θεσσαλική πόλη ξέσπασε νέος σάλος από την καταγγελία ότι οι δύο ανήλικες είχαν γίνει στόχοι παιδόφιλου!

Οπως κατήγγειλε άγνωστος την περασμένη Τετάρτη με τηλεφώνημά του στο Χαμόγελο του Παιδιού, οι δύο αδελφές ηλικίας 13 και 11 ετών έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από ηλικιωμένο γείτονα! Ο άγνωστος ανέφερε ότι πρόκειται για έναν 75χρονο υπεράνω υποψίας, ο οποίος έβρισκε ευκαιρία να πλησιάζει τις ανήλικες όταν γύριζαν από τις εξωσχολικές δραστηριότητές τους στο σπίτι τους.

Ο σύλλογος (που είχε δεχτεί και τον Μάρτιο του 2015 καταγγελίες για κακές συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας) ενημέρωσε άμεσα τις υπηρεσίες Πρόνοιας και την Αστυνομία των Τρικάλων. Ουσιαστικά, από εκείνη τη μέρα ξεκίνησαν οι έρευνες για να αποκαλυφθεί τελικά η φρίκη. Η Αστυνομία παρακολουθεί στενά αλλά διακριτικά τις κινήσεις του 75χρονου και συγκεντρώνει μαρτυρίες από γείτονες που ενδεχομένως είδαν κάποια περίεργη κίνηση.

Στην κρεβατοκάμαρα

Οι δύο μαθήτριες με την 53χρονη μητέρα τους, συνταξιούχο του ΟΤΕ, κρατούσαν επί περίπου δύο μήνες (όπως διαπιστωσε ο ιατροδικαστής) το πτώμα του 75χρονου -συνταξιούχου εκπαιδευτικού- στην κρεβατοκάμαρα όπου είχε αφήσει την τελευταία πνοή του και συνέχιζαν κανονικά την καθημερινότητά τους! Το βράδυ της Παρασκευής, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, έμειναν άναυδοι αντικρίζοντας τη σορό σε προχωρημένη σήψη και τις κόρες να ουρλιάζουν και να τους φωνάζουν «μην πάρετε μακριά τον μπαμπάκα»! Από τότε οι μικρές φιλοξενούνται στο Νοσοκομείο Τρικάλων και αναμένεται η απόφαση της εισαγγελέως για το πού θα φιλοξενηθούν στο μέλλον. Η μητέρα μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική.

«Τα αίτια θανάτου του 75χρονου είναι απροσδιόριστα λόγω προχωρημένης σήψης ωστόσο πιθανότατα ο θάνατος ήταν παθολογικής αιτίας. Δεν βρέθηκαν κακώσεις ή ευρήματα που θα μπορούσαν να μας προβληματίσουν. Ο θανών είχε σοβαρά προβλήματα υγείας, ήταν κατάκοιτος. Τον είχαν πεθαμένο στην κρεβατοκάμαρα στο σπίτι 6-8 εβδομάδες», είπε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα