O 30χρονος που κατηγορείται για βιασμό στον ανακριτή: Ήθελα να αγγίζω, όχι να βιάσω

Στο ψυχιατρείο των φυλακών οδηγείται ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος αποκαλείται "δράκος" του Αμαρουσίου, με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή.

Μετά την πολύωρη απολογία του, ο κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος από τον 27ο τακτικό ανακριτή, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα εισαγγελέα. Μάλιστα, αποφασίστηκε να παραμείνει στο ψυχιατρικό Κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού. Παράλληλα, ο συνήγορος του ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής  πραγματογνωμοσύνης για τον νεαρό, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

Ο άνδρας συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη από την αστυνομία και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατ' εξακολούθηση και για την πλημμεληματική πράξη της παράνομης οπλοφορίας.

Κατά πληροφορίες, στο απολογητικό του υπόμνημα παραδέχτηκε τις επιθέσεις σε βάρος έξι γυναικών. Ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να τις βιάσει, αλλά "απλά να τις αγγίξει". Ο κατηγορούμενος  απέδωσε την συμπεριφορά του σε πρόσφατη ερωτική απογοήτευση λέγοντας χαρακτηριστικά πως με τις πράξεις του ήθελε να μειώσει το γυναικείο φύλλο. Φέρεται να υποστήριξε πως διατηρούσε δεσμό για 2,5 χρόνια με μια Ρουμάνα ιερόδουλο η οποία, όπως είπε, του απέσπασε 15.000 ευρώ, "τους κόπους μιας ζωής".

Όσο για τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, ο 30χρονος αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του.


Ο δράκος κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος του 30χρονου, Δημήτρης Ράπτης, ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του εντολέα του και της οικογένειας του, από τις γυναίκες οι οποίες υπέστησαν τη δράση του. Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον τρόπο που τα ΜΜΕ χειρίστηκαν την υπόθεση, χαρακτηρίζοντας τον εντολέα του ως "δράκο".

"Ο δράκος κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας" υποστήριξε αναφερόμενος και στη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου και συνέχισε: "Δεν είναι ούτε δράκος, ούτε βιαστής. Είναι άρρωστος και διατάχθηκε από τον ανακριτή η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στο Κορυδαλλό. Παράλληλα, ο ίδιος υπέβαλλε αίτημα για να ορίσει και δικό του ψυχίατρο. Ένας βιαστής δεν μπορεί να έχει τέτοιο τρόπο δράσης. Είχε σύγχυση. Έκανε ότι έκανε για να μειώσει το γυναικείο φύλο, όχι για να βιάσει".

Όπως διευρκίνισε ο εντολέας του προέρχεται από μια καλή οικογένεια αλλά όλα άλλαξαν στη ζωή του, όταν χώρισε από μακροχρόνια σχέση που διατηρούσε με μια γυναίκα, η οποία "αφού τον εκμεταλλεύτηκε τον παράτησε".

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα